Dari 66kg, kini hanya 58kg..

Seperti kebanyakan wanita, saya berputus asa dan merasa rendah diri dengan bentuk badan yang kurang menarik selepas melahirkan anak malah saya kelihatan lebih berumur dari usia sebenar. Saya merasa tercabar apabila rakan-rakan, saudara-mara terutama suami menegur mengenai perubahan bentuk badan. Sebaik sahaja kembali dari Amerika Syarikat, saya berazam untuk melakukan apa sahaja untuk mengembalikan bentuk badan. Masalah saya selesai apabila saya diperkenalkan kepada pakaian pembentukan badan berjenama Premium Beautiful.

Setelah mencuba selama 5 bulan, tubuh badan saya yang kurang menarik telah mula terbentuk semula seperti zaman remaja dahulu. Daripada berat 66kg, kini berat badan saya hanya 58kg sahaja, Yang paling membanggakan ialah suami telah memuji bentuk badan saya sekarang dan ini mengeratkan hubungan antara suami isteri dalam menempuh alam berumahtangga. Selain memiliki bentuk badan lebih menarik, saya kini berasa lebih cergas, sihat dan berkeyakinan kerana penyakit yang dihidapi seperti lelah, migrain, gastrik, tonsil dan sengal-sengal sendi semakin berkurangan dan mulai sembuh.

Dari pengalaman saya, untuk memiliki bentuk tubuh yang menarik dan kesihatan fizikal berpanjangan merupakan aset yang paling berharga dan tidak ternilai jika dibandingkan dengan wang ringgit.

Puan Wan Nazrina Zainal Abidin

30 tahun

Badan lebih segar dan migrain berjaya diatasi..

Rekacipta pakaian dalam Premium Beautiful ini diperakui sendiri oleh Puan Safiah Yosop, berusia 33 tahun yang berpengalaman menggunakannya dan merasai kesan kepentingannya. Menurut beliau, ” Sebelum diperkenalkan pakaian dalam berjenama Premium Beautiful, tubuh saya kelihatan kurang menarik terutama selepas melahirkan anak ditambah pula peningkatan berat badan yang tidak seimbang dengan berat 68kg dan ketinggian 1.48m. Tubuh badan mengandungi lemak atau selulit terutama di bahagian perut, peha dan pinggul. Tetapi kini, selepas diperkenalkan dan menggunakan pakain dalam ini, saya kini telah memiliki bentuk tubuh badan yang diimpikan termasuk penurunan berat badan serta tahap kesihatan yang memuaskan.”

Menurut belaiu lagi, “Sebelum menggunakan pakaian berjenama Premium Beautiful ini, saya telah mencuba pakaian dalam berjenama lain untuk beberapa bulan tetapi kurang berkesan. Ini berbeza sama sekali dengan pakaian dalam jenama Premium Beautiful yang juga menekankan keberkesanannya dari segi kesihatan. Masalah pusingan haid tidak teratur dapat diatasi, tubuh badan merasa lebih segar dan paling penting sakit kepala ‘migrain’ yang kerap dialami sejak bangku sekolah dapat diatasi. Alhamdulillah.”

Puan Safiah Yosop

33 tahun, Ibu kepada 2 puteri

About 44 days after giving birth, she went for a scheduled check-ups in Prince Court Medical Center (PCMC). It was 07/09/2011 – just about a week of Hari Raya Aidilfitri.

Her gynae Dr. Seri Suniza Suffian detected a cyst sized 4.89cm long inside Aienn’s ovary.

She was really shocked and according to the Dr., the cyst was there probably due to her previous pregnancy miscarriaged last October 2010.

Dr. Seri told that her if the size reaches 5cm, She will need to quickly undergo a surgery to remove the cyst.

Dr. Seri described:

“…if the size not exceed 6cm, nanti surgeon will put in one loonngg needle through your belly button, and it will suck the fluid inside the cyst and eventually shrink and reduce the size of the cyst. After that, you’ll be just fine… however if it exceed 6cm, the you might need to undergo a normal operation procedure…”.

What did Aienn do?

Aienn yakin Premium Beautiful Corset boleh membantu to reduce the size of the cyst. She continues wearing Premium Beautiful corset minimum of 8 hours a day tak kira masa kat rumah ke, pergi shopping ke, masa makan ke, dukung Hareez ke or breastfeed Hareez…

“I consistently put on the Premium Beautiful corset because I really believe the Long Girdle (LG) can help me reduce the cyst’s size in 3-months time before the appointment with Dr. Seri.”

And on Friday 16/12/2011, She went to PCMC again for a follow-up with Dr. Seri. Scheduled the check-up at 3.30pm. Once Dr. Seri put the scanner on Aienn’s abdomen, she said:

“…waaaa, Alhamdulillah!! Your cyst is totally gone..!! Nothing…nothing here. Yeap, it’s clear..!!”